Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii intre 0 – 7 ani si viitoare mamici
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Baby Boom Show
Baby Boom Show

Incepand cu editia de toamna 2017, Baby Boom Show implementeaza o noua campanie de comunicare.

Sub deviza #BabyBoomStie veti primi vesti via e-mail din partea noastra de trei ori pe saptamana, grupate in newslettere tematice.
Baby Boom Show

Baby Boom Show
*Luni
#BabyBoomStie cele mai cool noutati din targ. Produse noi, discount-uri, lansari in premiera, pe toate le vei afla de la noi
Baby Boom Show
*Miercuri
#BabyBoomStie cele mai tari cursuri si proiecte. Scoala Viitoarelor Mamici, Diversificarea Bebelusului, Siguranta in Autovehicul, Cursuri de Prim-ajutor – despre toate acestea si multe altele iti vom scrie la fiecare mijloc de saptamana
Baby Boom Show
*Vineri
#BabyBoomStie informatii utile pentru vizitatori. Cum sa descarci invitatia pentru acces gratuit, program de vizitare si facilitatile oferite vizitatorilor Baby Boom – sunt in Inbox-ul tau vineri de vineri.

Suna bine, nu? ☺

Baby Boom Show promite o vara plina de informatii!
Intre timp, tinem legatura pe Facebook:

Baby Boom Show Baby Boom Show
Parteneri Baby Boom


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: babyboom@euroexpo.ro