Clinica de Recuperare Baby Boom powered by KinetoBebe

Cand va merge bebelusul meu? Paseste corect copilul meu? Cand trebuie sa vorbeasca cel mic? Vorbeste corect copilul meu? Sunt intrebari pe care orice parinte le are cu privire la dezvoltarea copilului sau si la care specialistii Centrului KinetoBebe sunt pregatiti sa va raspunda.

Evaluarea se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 luni si 10 ani si va fi realizata de kinetoterapeuti si psihologi pediatri.

Evaluari gratuite kinetoterapie si logopedie copii

Evaluarile de kinetoterapie urmaresc ariile de dezvoltare ale copiilor astfel:

  • Pentru bebelusii cu varsta intre 2 luni si 1 an evaluarile vor avea drept scop evidentierea achizitiilor motorii conform etapelor de dezvoltarea neuromotorie specifice varstei.
  • Pentru copiii cu varsta intre 1 si 3 ani va fi evidentiata posturarea corecta la nivelul: umerilor, membrelor inferioare , coloanei etc.
  • Pentru copiii cu varsta intre 3 si 10 ani se vor evidentia: posturarea corecta si motricitatea (echilibrul , coordonarea, mobilitatea si forta)

Evaluarile logopedice:

  • Pentru copiii cu varsta intre 3 ani si 10 ani evaluarile urmaresc nivelul de dezvoltare al limbajului precum si corectitudinea articularii si pronuntiei sunetelor si cuvintelor.

Pentru programari:
E-mail: inscrieri@kinetobebe.ro
www.kinetobebe.ro