Workshop de babywearing

"Workshop de babywearing – mic ghid despre purtarea bebelusului” – vom vorbi despre dezvoltarea fiziologica a bebelusului din prima clipa, despre cum, cat si in ce poate fi tinut aproape copilul si, mai ales, cum ne raportam noi, ca parinti, la acest nou trend.

Prezentare sustinuta de dr Cristina Vancsa – primul medic din Romania Consultant Babywearing Die Trageschule Dresden - considerata cea mai buna scoala specializata de Babywearing.

Inscrie-te la workshopul de babywearing si participa la tombola organizata!

Inscrie-te aici

Programul workshopului va fi:
► joi, 9 martie – ora 16:00-17:00


Vino la o ora de informare si invatare activa despre babywearing in Sala Cupola amenajata in cadrul Targului Baby Boom Show!

Participantii vor primi un mic ghid despre purtarea bebelusului si cupoane de reducere valabile in cadrul targului.

Descarca invitatia online GRATUIT

Parteneri Baby Boom Show


Va informam ca EUROEXPO FAIRS este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 15338 si prelucreaza informatiile furnizate de dumneavoastra prin intermediul documentelor de pe acest site, in scopul utilizarii acestora pentru reclama, marketing si publicitate. Astfel, datele furnizate de Dumneavoastra, prin intermediul unui chestionar (nume, prenume, telefon, mail, adresa, profesie, domenii de interes) ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In plus va aducem la cunostinta faptul ca informatiile culese nu vor fi dezvaluite nici chiar partial, fara acordul Dumneavoastra.

Despre noi

Suntem o companie cu o experienta de 13 ani pe piata organizarii targurilor, expozitiilor si evenimentelor speciale. Pentru mai multe detalii despre Euroexpo Fairs, accesati linkul: www.euroexpo.ro.

Date eveniment

Baby Boom Show
9 - 12 martie 2017
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Contact

Pentru informații generale despre eveniment vă rugăm să ne contactați la:
Email: babyboom@euroexpo.ro
Mob.: +40.21.321.60.30
Tel.: +40.21.321.60.35
Moise Nicoara 20, Sector 3, Bucuresti, 030902