Tematica Seminar

Baby Boom Show -scoala mamicilor Baby Boom Show impreuna cu Anca Balasoiu, Moasa licentiata, Formator, va invita la seminarul “Scoala viitoarelor mamici” (curs de puericultura). Acesta va avea loc in perioada targului, intre 11 - 12 martie, in Sala Cupola din Centrul Expozitional Romexpo. Seminarul este contracost (30 lei/atestat) si se adreseaza viitorilor parinti. In urma participarii la acest seminar, viitorii tatici vor primi un atestat de absolvire a cursului de puericultura, ce le acorda dreptul de a beneficia de concediu platit timp de 10 zile, dupa nasterea copilului, conform Legii concediului paternal nr. 210/1999, aprobata prin H.G. nr. 244/2000. Pentru a participa, trebuie sa completati toate campurile din formularul de inregistrare de mai jos.

Tematica “Scoala viitoarelor mamici”

► Anatomia si fiziologia sarcinii;
► Bagajul de spital, bagajul bebelusului pentru primele zile acasa (toate mamicile primesc o lista cu bagajul de spital ca tema pentru acasa);
► Planul de nastere – 10 minute vor fi dedicate prelevarii de cellule stem (Biogenis);
► Lauzia – ingrijirea acasa in primele saptamani dupa nastere, depresia post-partum;
► Alaptarea – importanta alaptarii pentru mama si fat, atasarea copilului la san, pozitii de alaptare, compoitia laptelui, tipuri de lapte, mulsul, conservarea laptelui matern, alte metode de hranire ale nou nascutului, problemele alaptarii, ablactarea;
► Ingrijirea nou-nascutului in primele saptamani acasa.

Programul cursului (ce dureaza 4 ore, cu 30 min pauza):
Sambata, 11 martie, intre orele 14.00 – 18.00
Duminica, 12 martie, intre orele 11.00 – 15.00

Taxa de participare la Scoala viitoarelor mamici (30 lei/atestat) va fi achitata la Baby Boom Show, inaintea inceperii cursului.

BONUS - Participantii la Scoala viitoarelor mamici vor beneficia de intrare gratuita la Baby Boom Show!


Parteneri Baby Boom Show


Va informam ca EUROEXPO FAIRS este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 15338 si prelucreaza informatiile furnizate de dumneavoastra prin intermediul documentelor de pe acest site, in scopul utilizarii acestora pentru reclama, marketing si publicitate. Astfel, datele furnizate de Dumneavoastra, prin intermediul unui chestionar (nume, prenume, telefon, mail, adresa, profesie, domenii de interes) ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In plus va aducem la cunostinta faptul ca informatiile culese nu vor fi dezvaluite nici chiar partial, fara acordul Dumneavoastra.

Despre noi

Suntem o companie cu o experienta de 13 ani pe piata organizarii targurilor, expozitiilor si evenimentelor speciale. Pentru mai multe detalii despre Euroexpo Fairs, accesati linkul: www.euroexpo.ro.

Date eveniment

Baby Boom Show
9 - 12 martie 2017
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Contact

Pentru informații generale despre eveniment vă rugăm să ne contactați la:
Email: babyboom@euroexpo.ro
Mob.: +40.21.321.60.30
Tel.: +40.21.321.60.35
Moise Nicoara 20, Sector 3, Bucuresti, 030902