DE CE SA FII VIZITATOR?

► Ai cele mai mari discount-uri exclusive, oferite de expozanti DOAR pe perioada targului;
► Ai cea mai mare varietate de produse si servicii intr-un singur loc;
► Ai sansa de a castiga zeci de premii la tombolele organizate in cadrul targului;
► Vei avea parte de surprize in fiecare zi.

Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 - 7 ani si viitoare mamici, are loc in perioada 3 - 4 - 5 noiembrie, la Brasov Business Park si se anunta a fi o editie de senzatie.Parteneri Baby Boom Show


Va informam ca EUROEXPO FAIRS este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 15338 si prelucreaza informatiile furnizate de dumneavoastra prin intermediul documentelor de pe acest site, in scopul utilizarii acestora pentru reclama, marketing si publicitate. Astfel, datele furnizate de Dumneavoastra, prin intermediul unui chestionar (nume, prenume, telefon, mail, adresa, profesie, domenii de interes) ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In plus va aducem la cunostinta faptul ca informatiile culese nu vor fi dezvaluite nici chiar partial, fara acordul Dumneavoastra.

Despre noi

Suntem o companie cu o experienta de 13 ani pe piata organizarii targurilor, expozitiilor si evenimentelor speciale. Pentru mai multe detalii despre Euroexpo Fairs, accesati linkul: www.euroexpo.ro.

Date eveniment

Baby Boom Show
3 - 4 -5 noiembrie 2017
Brasov Business Park

Contact

Pentru informații generale despre eveniment vă rugăm să ne contactați la:
Email: babyboom@euroexpo.ro
Mob.: +40.21.321.60.30
Tel.: +40.21.321.60.35
Blvd. Expozitiei nr. 7, sector 1, cod postal 12101