Curs Somnul Bebelusului

Curs Somnul Bebelusului

Cum sa ai un bebelus linistit si un somn odihnitor al acestuia?

Mona Ciurezu - Consultant Specialist pentru somnul copilului 0-4 ani (www.bebedoarme.ro / www.facebook.com/Bebedoarme) si Baby Boom Show te invita la workshop-ul “Somnul Bebelusului”.

Vineri, 10 martie, intre orele 13.00 si 15.30 in Sala Cupola din Pavilionul Central.


Ce vei afla?


Curs Somnul Bebelusului

Parteneri Baby Boom Show


Va informam ca EUROEXPO FAIRS este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 15338 si prelucreaza informatiile furnizate de dumneavoastra prin intermediul documentelor de pe acest site, in scopul utilizarii acestora pentru reclama, marketing si publicitate. Astfel, datele furnizate de Dumneavoastra, prin intermediul unui chestionar (nume, prenume, telefon, mail, adresa, profesie, domenii de interes) ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In plus va aducem la cunostinta faptul ca informatiile culese nu vor fi dezvaluite nici chiar partial, fara acordul Dumneavoastra.

Despre noi

Suntem o companie cu o experienta de 13 ani pe piata organizarii targurilor, expozitiilor si evenimentelor speciale. Pentru mai multe detalii despre Euroexpo Fairs, accesati linkul: www.euroexpo.ro.

Date eveniment

Baby Boom Show
9 - 12 martie 2017
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Contact

Pentru informații generale despre eveniment vă rugăm să ne contactați la:
Email: babyboom@euroexpo.ro
Mob.: +40.21.321.60.30
Tel.: +40.21.321.60.35
Moise Nicoara 20, Sector 3, Bucuresti, 030902