Centrul KinetoBebe

 

Kineto Bebe

Evaluari gratuite de kinetoterapie si logopedie copii in Clinica de Recuperare Baby Boom powered by Kinetobebe


Misiunea Centrului KinetoBebe este de a ajuta copiii sa creasca sanatosi si fericiti!

Vrei sa afli de la cei mai buni specialisti raspunsul la intrebari precum: “de ce nu sta bebe in fundulet?”, “cand va merge copilul meu?”, “cand il spune pe <r>?” etc. ?

Te asteptam in Clinica de Recuperare Baby Boom powered by KinetoBebe (31 august – 3 septembrie, Pavilon Central Romexpo) pentru a raspunde intrebarilor tale.

Vei afla informatii utile despre dezvoltarea corecta a copilului, daca te inscrii la o sedinta gratuita de evaluare cognitiv-lingvistica si motrica.

Evaluarea se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 luni si 10 ani si va fi realizata de kinetoterapeuti si psihologi pediatri.

Evaluarile motrice urmaresc ariile de dezvoltare ale copiilor astfel:
• Pentru bebelusii cu varsta intre 2 luni si 1 an evaluarile vor avea drept scop evidentierea achizitiilor motorii conform etapelor de dezvoltarea neuromotorie specifice varstei.
• Pentru copiii cu varsta intre 1-3 ani va fi evidentiata posturarea corecta la nivelul: umerilor, membrelor inferioare , coloanei etc.
• Pentru copiii cu varsta intre 3-10 ani se vor evidentia: posturarea corecta si motricitatea (echilibrul, coordonarea, mobilitatea si forta)

Evaluarile logopedice:
• Pentru copiii cu varsta intre 3 ani si 10 ani evaluarile urmaresc nivelul de dezvoltare al limbajului precum si corectitudinea articularii si pronuntiei sunetelor si cuvintelor.

Centrul KinetoBebe

Dupa sesiunea de evaluare toti parintii vor primi o fisa de evaluare individuala care poate fi prezentata mai tarziu in cadrul unui eventual consult la medicul specialist.


Pentru programari:
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.kinetobebe.ro

Parteneri Baby Boom Show


Va informam ca EUROEXPO FAIRS este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 15338 si prelucreaza informatiile furnizate de dumneavoastra prin intermediul documentelor de pe acest site, in scopul utilizarii acestora pentru reclama, marketing si publicitate. Astfel, datele furnizate de Dumneavoastra, prin intermediul unui chestionar (nume, prenume, telefon, mail, adresa, profesie, domenii de interes) ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In plus va aducem la cunostinta faptul ca informatiile culese nu vor fi dezvaluite nici chiar partial, fara acordul Dumneavoastra.

Despre noi

Suntem o companie cu o experienta de 13 ani pe piata organizarii targurilor, expozitiilor si evenimentelor speciale. Pentru mai multe detalii despre Euroexpo Fairs, accesati linkul: www.euroexpo.ro.

Date eveniment

Baby Boom Show
31 august – 3 septembrie 2017
Pavilionul Central ROMEXPO

Contact

Pentru informații generale despre eveniment vă rugăm să ne contactați la:
Email: babyboom@euroexpo.ro
Mob.: +40.21.321.60.30
Tel.: +40.21.321.60.35
Blvd. Expozitiei nr. 7, sector 1, cod postal 12101