Centrul KinetoBebe

Centrul KinetoBebe

Beneficiezi de evaluari motrice, logopedice si ortodontice gratuite in Clinica de Recuperare Baby Boom powered by Kinetobebe

Misiunea Centrului KinetoBebe este de a ajuta copiii sa creasca sanatosi si fericiti! Pentru aceasta invitam parintii si copiii la o evaluare gratuita realizata de kinetoterapeuti, psihologi si ortodonti pediatri in cadrul  Clinicii de Recuperare Baby Boom powered by KinetoBebe (9 - 12 martie 2017, Romexpo).

Veti afla informatii utile despre dezvoltarea corecta a copilului dvs. daca va inscrieti la o sedinta gratuita de evaluare cognitiv-lingvistica, motrica si ortodontica .

Evaluarea se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 luni si 10 ani si va fi realizata de kinetoterapeuti si psihologi pediatri.

KinetoBebe

Evaluarile motrice urmaresc ariile de dezvoltare ale copiilor astfel :
•             Pentru bebelusii cu varsta intre 2 luni si 1 an evaluarile vor avea drept scop evidentierea achizitiilor motorii conform etapelor de dezvoltarea neuromotorie specifice varstei.
•             Pentru copiii cu varsta intre 1-3 ani va fi evidentiata posturarea corecta la nivelul:  umerilor, membrelor inferioare , coloanei etc.
•             Pentru copiii cu varsta intre 3- 10 ani  se vor evidentia: posturarea corecta si motricitatea (echilibrul , coordonarea, mobilitatea si forta)

Evaluarile logopedice:
•             Pentru copiii cu varsta intre 3 ani si 10 ani evaluarile urmaresc nivelul de dezvoltare al limbajului precum si corectitudinea  articularii si pronuntiei sunetelor si cuvintelor.

Evaluarile ortodontice oferite de Clinica KIDODENT:
In Romania, sapte din zece copii cu varsta de șase ani, prezinta deja probleme functionale orale care pot fi prevenite prin vizita timpurie la ortodont.

Se vor examina:

  • Stadiul dentitie – cronologia eruptiei dentare  (eruptie precoce / intarziata)
  • Stadiul si tipul de crestere (anomalii dentare, alveolare, scheletice)
  • Examen functional
  • Examenul tonicitatii musculaturii faciale
  • Obiceiuri deformative
  • Obiceiuri vicioase

Gingiile si dintii sanatosi, impreuna cu o muscatura corecta, te ajuta sa mesteci si sa musti eficient, sa respiri si sa vorbesti cat de bine posibil.
Un zambet frumos va atrage bunastare si incredere in sine pentru toata viata!

Dupa sesiunea de evaluare toti parintii vor primi o fisa de evaluare individuala care poate fi prezentata mai tarziu in cadrul unui eventual consult la medicul specialist.

Pentru programari:
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.kinetobebe.ro

Parteneri Baby Boom Show


Va informam ca EUROEXPO FAIRS este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 15338 si prelucreaza informatiile furnizate de dumneavoastra prin intermediul documentelor de pe acest site, in scopul utilizarii acestora pentru reclama, marketing si publicitate. Astfel, datele furnizate de Dumneavoastra, prin intermediul unui chestionar (nume, prenume, telefon, mail, adresa, profesie, domenii de interes) ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In plus va aducem la cunostinta faptul ca informatiile culese nu vor fi dezvaluite nici chiar partial, fara acordul Dumneavoastra.

Despre noi

Suntem o companie cu o experienta de 13 ani pe piata organizarii targurilor, expozitiilor si evenimentelor speciale. Pentru mai multe detalii despre Euroexpo Fairs, accesati linkul: www.euroexpo.ro.

Date eveniment

Baby Boom Show
9 - 12 martie 2017
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Contact

Pentru informații generale despre eveniment vă rugăm să ne contactați la:
Email: babyboom@euroexpo.ro
Mob.: +40.21.321.60.30
Tel.: +40.21.321.60.35
Moise Nicoara 20, Sector 3, Bucuresti, 030902