Prima lună cu bebeluș. La plimbare

Prima lună cu bebeluș. La plimbare

De fapt, neonatologii le sfătuiesc pe mame să iasă cu ei cât mai repede dacă și vremea le permite. Trebuie evitate zilele cu vânt, precipitații sau ceață. În rest, îmbrăcat adecvat, cel mic poate ieși la o plimbare scurtă chiar după ce vine acasă de la maternitate. La început, nu stați mai mult de 30 de minute, urmând ca timpul petrecut afară să crească încetul cu încetul.

NU-l îmbrăca PREA GROS! Copiii au nevoie de același număr de haine ca și tine, ca și un adult. Totuși, pentru că vorbim de un nou-născut, e bine să-i pui un strat de îmbrăcăminte în plus. În funcție de sezon, poți opta (sau nu) pentru o păturică. Dacă e vorba de vară, cu temperaturi ridicate, bebe trebuie să poarte haine adecvate vremii, pentru a evita supraîncălzirea. Mămicile trebuie să știe că un copil care suferă de cald nu doar că transpiră, i se irită pielea și este agitat, ci poate face chiar și febră.

Protejează-l de INSECTE! Pentru că țânțarii pot transmite o serie de virusuri periculoase, landoul căruciorului trebuie acoperit cu o plasă specială, mai ales în timpul plimbărilor de seară. Dacă totuși se întâmplă să-l piște și bebe nu se simte bine, mergeți la medic!

Rate this item
(0 votes)

Parteneri Baby Boom Show


Va informam ca EUROEXPO FAIRS este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 15338 si prelucreaza informatiile furnizate de dumneavoastra prin intermediul documentelor de pe acest site, in scopul utilizarii acestora pentru reclama, marketing si publicitate. Astfel, datele furnizate de Dumneavoastra, prin intermediul unui chestionar (nume, prenume, telefon, mail, adresa, profesie, domenii de interes) ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In plus va aducem la cunostinta faptul ca informatiile culese nu vor fi dezvaluite nici chiar partial, fara acordul Dumneavoastra.

Despre noi

Suntem o companie cu o experienta de 13 ani pe piata organizarii targurilor, expozitiilor si evenimentelor speciale. Pentru mai multe detalii despre Euroexpo Fairs, accesati linkul: www.euroexpo.ro.

Date eveniment

Baby Boom Show
31 august – 3 septembrie 2017
Pavilionul Central ROMEXPO

Contact

Pentru informații generale despre eveniment vă rugăm să ne contactați la:
Email: babyboom@euroexpo.ro
Mob.: +40.21.321.60.30
Tel.: +40.21.321.60.35
Blvd. Expozitiei nr. 7, sector 1, cod postal 12101