Campania de promovare

Succesul targului Baby Boom Show se datoreaza, in mare parte, unei campanii de promovare atent targetate. Prin parteneriatul cu importante publicatii de specialitate, informatiile despre eveniment ajung prin intermediul tuturor canalelor de comunicare in fata publicului vizat. Ca expozant la Baby Boom, dumneavoastra sunteti principalul beneficiar al expunerii media extinse.

Instrumente de PR, precum si publicitare, campanii de direct marketing si promovare, vor fi orientate atent catre persoanele targetate.

CAMPANIA DE PROMOVARE cuprinde:

MEDIA:

Radio (spoturi audio);
presa scrisa de specialitate si larg tiraj;
online (site-uri de specialitate);
social media (Facebook & Youtube);

INDOOR:

afise, flyere, invitatii;

OUTDOOR:

bannere, panouri, afise, TV screen-uri;

NEWSLETTERS CAMPAIGNS:

catre baza de date strict targetata: vizitatori Baby Boom (gravide, parinti cu copii 0-7 ani, rude si prieteni ale familiior cu copii), reprezentanti ai companiilor de profil;

CAMPANIE PR:

publicare de stiri si advertoriale.

Parteneri Baby Boom Show


Va informam ca EUROEXPO FAIRS este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 15338 si prelucreaza informatiile furnizate de dumneavoastra prin intermediul documentelor de pe acest site, in scopul utilizarii acestora pentru reclama, marketing si publicitate. Astfel, datele furnizate de Dumneavoastra, prin intermediul unui chestionar (nume, prenume, telefon, mail, adresa, profesie, domenii de interes) ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In plus va aducem la cunostinta faptul ca informatiile culese nu vor fi dezvaluite nici chiar partial, fara acordul Dumneavoastra.

Despre noi

Suntem o companie cu o experienta de 13 ani pe piata organizarii targurilor, expozitiilor si evenimentelor speciale. Pentru mai multe detalii despre Euroexpo Fairs, accesati linkul: www.euroexpo.ro.

Date eveniment

Baby Boom Show
3 - 4 -5 noiembrie 2017
Brasov Business Park

Contact

Pentru informații generale despre eveniment vă rugăm să ne contactați la:
Email: babyboom@euroexpo.ro
Mob.: +40.21.321.60.30
Tel.: +40.21.321.60.35
Blvd. Expozitiei nr. 7, sector 1, cod postal 12101